image

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkanı Kamil Biçici’yi ziyaret etti.

Murat Güneştekin ve beraberindeki heyet Biçici ve dernek yönetimi tarafından dernek binasında ağırlandı.

Biçici ve Güneştekin, yaklaşan yerel seçimler öncesi görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette projeleri hakkında bilgi veren Güneştekin; STK’ları önemsediğini ifade ederek, seçilmesi halinde STK’larla birlikte devamlı istişare halinde olacağını belirtti. Batman’a yatırım yapacak iş adamları kendileri için çok değerli olduğunu ve ilimize gelecek yatırımcılara tüm imkânlarını seferber edeceğini, istihdam konusunda yaptıkları projelerle katkı vereceğini söyledi. Ak Parti’nin hizmet belediyeciliğini Batman’a getirmek istediklerini ilimizin her köşesini sosyal, ekonomik, kültürel anlamda kalkındırmak hedefinde olduklarını dile getirdi.

TÜMSİAD şube Başkanı Kamil Biçici; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Demokrasimizin olmazsa olmazı seçimlerin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. İş Adamlarının güven ve istikrardan yana olduklarını ifade ederek Batman’a kim hizmet edecekse onunla çalışmaya var olduklarını dile getirdi. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *