image

Kozluk Kaymakamı Osman BİLİCİ’nin ve Kozluk Belediye Başkanı Mehmet Veysi IŞIK’ın eşliğinde ilçe protokolünün, okul müdürlerinin, öğretmenlerin, öğrencilerin katıldığı ve sunumunu Farabi Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Şahin BAYSAN’ın yaptığı çelenk sunma töreni saat 09.00’da Kozluk Hükûmet Konağı önünde gerçekleştirildi.

Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesinin Hazırladığı Program Büyük Beğeni Topladı

29 Ekim İlkokulu Konferans Salonu’nda Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan programa Kaymakam Osman BİLİCİ, Cumhuriyet Başsavcısı  Kemal KAYA, Kozluk Belediye Başkan Vekili Mustafa IŞIK, İlçe Emniyet Müdürü  Hayrullah ALTIPARMAK, İlçe Jandarma Komutanı Selim KASACI, Kozluk Müftüsü  Hasan SERÇE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK, Şube Müdürleri Abdussamed ORAL, Bilgiye PALA, Kemal ALTUNER, okul yöneticileri, gazi ve şehit yakınları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemine dair konuşmayı Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Harun GELMEZ yaptı. Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ömer Faruk BAĞATIR’ın Kuranı Kerim tilaveti ile başlanan programın sunuculuğunu ise okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emre BİLEN ve Coğrafya Öğretmeni Elif DEMİRDAĞ yaptılar.

Daha sonra İlçe Müftüsü Hasan SERÇE ile tüm katılımcılar dua ettiler. Öğretmenler Elif DEMİRDAĞ, Emre BİLEN ve Hakan KARABULUT’un öncülüğünde Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Çanakkale Oratoryo”su sunuldu.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yılı münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlemiş olduğu liseler arası şiir okuma yarışmasında ilçe birincisi olan Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Muhammed Yusuf DOYAR, Mehmet Akif ERSOY’un “Çanakkale Şehitlerine” adlı şirini okudu. Daha sonra onunla beraber, düzenlenen şiir yarışmasında derece alan 15 Temmuz Anadolu Lisesi öğrencisi İrem KAYA ve Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdülmelik ASLANBOĞA da Kaymakam BİLİCİ tarafından ödüllerini aldılar. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *