image

Yarış ve Koşu Güzergâhının Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından belirlenecek olan maratonda yarışmalar; Atletizm Federasyonu ve IAAF yarışma kurallarına uygun olarak yapılacak. Yarışmalar; kulüp, ferdi ve yabancı uyruklu sporculara açık olup, kayıt yaptırmak isteyen yabancı uyruklu sporcularda pasaportlarını ibraz etmeleri şartı aranıyor. 

Uluslararası Batman Belediyesi Yarı maratonu ve Halk Koşusunda, Yarı Maraton Kadınlar ile Yarı Maraton Erkekler kategorisine de 2000 doğumlu ve daha büyük yaştaki sporcular katılabilecek. Halk Koşusunda Kadın ve Erkeklerde yaş sınırının olmadığı belirtildi. 

21.1 km koşusuna katılacak olan sporcuların 2018-2019 sezonu vizeli lisansları ile yarışmaya katılabileceği belirtilirken, Batman Belediyesi, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Batman Atletizm İl temsilciliği  tarafından gerçekleştirilecek olan Halk Koşusunun 3 km olduğu kaydedildi. 

Batman Belediyesi yarı maratonuna kayıtların 02 Şubat 2019 tarihinden itibaren başladığını kaydeden yetkililer, son başvuru tarihinin 15 Mart 2019 olduğu hatırlatılarak kayıtlarınwww.batmanyarimaratonu.com adlı siteden saat: 24.00’e kadar yapabilecekleri ifade edildi. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *