image

Çarşıda sürekli yaşanan elektrik kesintileri hakkında gazetemize konuşan vatandaşlar, çalışmaların bir türlü bitmediğini bu konuda oldukça mağdur olduklarını belirttiler. Özellikle işleri elektrik üzerine kurulu olan esnaflar tüm günlerini boşa harcadıklarını hiçbir gelir elde edemeden eve döndüklerini aktardılar. Yetkililerin artık çalışmaları tamamlamaları gerektiğini aktaran vatandaşlar, yılardır çarşıda elektrik sıkıntısı yaşandığını aktardılar.

“KESİNTİLERE KALICI BİR ÇÖZÜM BULUNMALI”

Kesintilere artık kalıcı bir çözüm bulunması gerektiğini belirten çarşı esnaflarından Ferit Aykut, “Yıllardır çarşıda elektrik kesintileri yaşanıyor ve bu durum işlerimizi oldukça kötü etkiliyor. Çünkü ben poğaça işi yapıyorum ve işimin en yoğun olduğu saatler 9 ve 12 arasıdır. Elektrikler ise her zaman bu saatlerde kesiliyor. Artık bu konuda yetkililerin kalıcı bir çözüm bulmaları gerekiyor. Yani bizde hiç kesinti yaşanmasın istiyoruz ama en azından ayda yılda bir yaşanırsa gözümüze gelmez, zararımız en aza düşer.” İfadelerini kulandı.

Konu ile ilgili sıkıntılarını aktaran Veysi Ekinci, “ Yani açıkçası bu kadar yüksek meblağlarda fatura ödememize rağmen elektrikler kesilince biraz zorumuza gidiyor. Yetkililer bu konuda bir çözüm bulmalı çünkü kesintiler sürekli yaşanıyor ve bu bizi oldukça kötü etkiliyor.” Şeklinde konuştu. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *