image

Bu amaçla Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesine ve Karpuzlu İlkokulu/Ortaokuluna Şube Müdürü Edip ALTUN'la birlikte ziyaretler gerçekleştirdi.

TOPRAK, hocalara -öncelikli olarak- 2023 Eğitim Vizyonu Hedeflerini okuyup okumadıklarını sordu ve bu bağlamda ziyaret ettiği her okulda olduğu gibi onlarla da hedeflenen planları istişare etti.

Bugünkü ziyaretlerinde "Öğretmenlerin gündeminde 2023 Eğitim Vizyonu olmalı" diyen TOPRAK, Değerler Eğitiminin akademik başarının önünde tutulmasının öneminden bahsetti. Okullarımızda ileriye yönelik örnek atölye çalışmalarının nasıl olacağı, içeriği ve uygulanabilirliği üzerinde duran Sayın TOPRAK, öğretmenlerimizden söz konusu hedeflere yönelik yapılacak çalışmalara hazır olmaları gerektiğini ve Kozluk'un eğitim-öğretim alanında bu sürece en çok sahip çıkan ilçelerden biri olmasını temenni ettiğini belirtti.

TOPRAK, Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip Bijoloji, Rehberlik ve Hadis derslerine katıldı. Daha sonra Karpuzlu İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerinin ikramlarının sunulduğu toplantıda öğretmenlerle düzenlenecek çalışmalar hakkında sohbet etti. RECEP FIRAT

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *