image

15 Temmuz Şehitleri Okullarında düzenlenen seminere; Vali, Eşi ve İl Milli Eğitim AR-Ge Birimi Görevlisi Ebru Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN ve ilimizde görev yapan 50 öğretmen katıldı. Vali Hulusi ŞAHİN, seminer sonrası konuşmacı olarak seminere katılan Eğitimci Arzu ZENGİN’ e plaket vererek, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Proje Ekibi tarafından hazırlanan, ilk eğitimini Eğitimci Arzu ZENGİN’ in verdiği projenin amacına ilişkin bilgi veren yetkililer, Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan 50 öğretmenin "Hikâye Anlatıcılığı Eğitici Eğitimi" alanında eğitim alması ve aldıkları eğitim sonucunda elde ettikleri bilgileri görev yaptıkları okullarda uygulamaları ve nihai yararlanıcı olan öğrencilerimize katkı sunmalarının hedeflendiği ifade edildi.  

Daha sonra 15 Temmuz Anaokulunda incelemelerde bulunan Vali Hulusi ŞAHİN,  Okul Müdürü Esra Özdemir'den yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. ŞEVKİ ASLAN       

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *