image

Toplantıya Vali Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, vali yardımcıları, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kurum müdürleri, muhtarlar, il ve ilçelerde bulunan idareciler, yöneticiler ve okul müdürleri katıldı.

 

Toplantıya başkanlık yapan Vali Hulusi Şahin, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında ikinci dönemde okullarda eğitim ve öğretimle ilgili sorunları, yapılması gerekenler ile okullardan gelen dilek ve talepleri de not alarak değerlendirilmesi konusunda talimat verdi.

 

2018-2019 eğitim ve öğretim toplantısında STEM konusunda Batman Belediyesi’nin yapmış olduğu destekten dolayı Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy 'a teşekkür eden Milli eğitim müdürü Mahmut Kurtaran, okullarda eğitimin hak ettiği yere gelmesi için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

 

Vali Şahin ise toplantıda yaptığı konuşmada şu hususlara değindi; ‘10 saatimizin 7 saatini, paramızın 10 lirasından 7 lirasını eğitime harcamalı, hangi meslek kuruluşuna tabi olunursa olunsun mutlaka eğitime büyük katkı sağlanmalıdır. Belediyemiz eğitimde niteliğin artırılması konusunda valiliğimizin projesine büyük bir paydaş oldu. Batman okuyor faaliyetimize devam ediyoruz. Ayrıca okul çevresinde her türlü emniyet tedbirleri alınmaya devam edecek, bu konuda mahalle bazında da etkin bir mücadele yürütülecektir.’ 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *