image

   Beşiri Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Tadık ve dernek üyeleri Kaymakam Maslak’ı kapıda karşıladı. Maslak kapıda karşılamaya Dernek Başkanı Tadık’a çiçek takdim ederek karşılık verdi. Ziyarette, yapılan ve yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Engelliler Derneği Başkanının ve dernek üyelerinin öneri ve taleplerini dinleyen Maslak; ‘Hayatın tüm alanlarında engelli kardeşlerimizin sergiledikleri mücadele takdire şayandır . Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayata tam katılımını sağlamak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda ve her zaman yanlarında olmak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri ortadan kaldırmak hepimizin görevidir. Kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizi saygı ile selamlıyoruz.’ dedi.
   Kaymakam ve kurum amirlerini karşılayan engelli dernek başkanı Tadık bu anlamlı ve özel günde yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
   Dernek Başkanı Tadık; ’’Beşiri’de şimdiye kadar birçok alanda faaliyetlerimiz olmuştur. Sosyal ve kültürel alanda birçok projemiz oldu. Yapılan tüm çalışmalarımızda Sayın Kaymakamımızın ve kurum amirlerimizin de desteklerini alarak yaptık. Dernek olarak yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde dernek üyelerimizden şimdiye kadar toplamda 12 kişinin kamuya atanmalarına katkı sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz.’’ Dedi.
   Ziyaret sonrası 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı kapsamında Kaymakam Maslak beraberinde Kurum Müdürleri ile Beşiri’de hizmet vermekte olan rehabilitasyon merkezini ziyaret etmek üzere dernekten ayrıldı. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *