image

Ağırlıklı olarak Batman'dan karelerin yer aldığı sergisinin açılışına İl Özel İdaresi Genel Sekteri Abdulkadir ÖZER, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil EREN, Genel Sekreter Yardımcıları M.Emin BULUT, M.Şah Yiğit, Memursen Batman il Başkanı Mehmet ERGİN, Bem Bir Sen İl Başkanı Diyaddin DEMİRHAN, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf ÇİFTÇİ, Türkiye Gençlik Konseyi Onursal Başkanı Mekan GÖRÜK, KAGİB Batman İl Başkanı Ayşe ÖZER, Batman İl Özel İdaresi Müdürleri ve çok sayıda  kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Davetlilere eserleriyle ilgili bilgi veren Kartal “Sergimin amacı özellikle  insanlara fotoğraf sanatını sevdirmek, fotoğraf çekmeye yönlendirerek boş zamanlarında fotoğraf sanatıyla ilgilenmelerini sağlamaktı. Ayrıca Batmanın tanıtımını fotoğraflarla dile getirerek insanların Batman hakkındaki kötü düşüncelerinden arındırarak Batmanın da sosyal ve kültürel platformlarda yüksek yerlerde olduğunu göstermekti.” dedi.
Batmanlı fotoğrafçı Orhan Kartal'nın binlerce kare arasından seçtiği 50 kareden oluşan fotoğraf sergisinin, 9 Aralık Pazar akşamına kadar  Batman Park AVM’de gezilebileceği belirtildi. ŞEVKİ ASLAN 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *