image

Hizmetlerini sürdüren İkiköprü belediyesi belde de kurulan semt pazar yerini de unutmadı.
Yıllardır yazın tozun içinde kışında çamurun içinde kurulan semt pazar alanını düzenleyen İkiköprü belediyesi vatandaşları yapılan Pazar alışverişlerinde rahatlattı.  
Kendi imkânları ile vatandaşların temiz bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için pazar alanını genişletip çevre düzenlemesini yapan İkiköprü belediyesi pazar alanını parke taşı ile döşedi.
Pazar alanı çevresine kamelyalar, oturma bankları, piknik masaları yerleştirilirken vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürmesi için pazar alanı ile aile parkının yanında lavabo ile tuvaletler yaptı. Yaptığı son çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan İkiköprü belediyesi, beldeye modern bir pazar alanını kazandırdı.
Öte yandan yapılan çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan belediye yetkilileri; “İkiköprü Belediyesi Batman -Siirt Bulvarında yaptığı Vizyon proje çalışmaları kapsamında yapacağı BSK asfalttan önceki Peyzaj çalışmaları, Kıyanç Mahallesinde iki ayrı ekiple Parke taşı döşeme çalışmaları ve yeni yerleşim yerlerine kanalizasyon, içme suyu şebekesi çalışmaları devam ediyor. Ana caddedeki orta refüjlarda 3.200 adet Yayılıcı Ardıç ile 300 adet Mavi Selvi, Erkek Dut ve Çınar ağaçlarının dikme çalışmalarız da aralıksız devam ediyor.”  Denildi.  MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *