image

Son Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliğine atanan Vali Ahmet Deniz, Gercüş, Hasankeyf ve Beşiri ilçelerine veda ziyaretinde bulundu. Ziyaretler sırasında Vali Deniz’e, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bahçepınar ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti. 
GERCÜŞ İLÇESİ VEDA ZİYARETİ 
İlçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz,  İlçe Kaymakamı Mevlüt Şekerci vekurum çalışanlarıyla bir araya gelerek,  vedalaştı. Daha sonra ilçe halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, vedalaştı. 
Basın mensuplarına,   Beşiri ilçesi Yarımtaş köyünde güvenlik güçlerinin yapmış olduğu operasyona ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Deniz, " İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok başarılı bir operasyonla terör örgütü PKK'nın bombacısı olan teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyon sırasında yaralanan polis memurumuzun sağlık durumu iyi, kendisine acil şifalar diliyorum” diye konuştu.   
Teröre karşı herkesin sesini yükseltmesi gerektiğini belirten Vali Deniz, "Bu coğrafyada, bu terör virüsünü vatandaşlarımızın da desteğiyle hep beraber silip atacağız. Güvenlik güçlerimiz bölücü terör örgütüne karşı kahramanca mücadele ediyorlar” dedi. 
Daha sonra ilçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, polis memurları ve jandarma personeli ile vedalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı. 
VALİ DENİZ, GÜVENLİK KORUCULARIYLA VEDALAŞTI 
Gercüş yolu üzerine bulunan Kalecik Suva Güvenlik Korucu noktasını ziyaret eden Vali Deniz, nöbet tutan Güvenlik Korucularıyla bir süre sohbet ederek, vedalaştı. 
HASANKEYF İLÇESİ VEDA ZİYARETİ 
Daha sonra Hasankeyf ilçesine geçen Vali Deniz, İlçe Kaymakamlığını ve kamu kurumlarını ziyaret ederek, kurum yöneticileri ve çalışanlarla vedalaştı. 
İlçe Kaymakamı Haluk Koç ve İlçe Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen’i ziyaret eden Vali Deniz, kendileri ile bir süre sohbet ederek, vedalaştı. 
Batman’da görev süresi içerisinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde hizmetin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Vali Deniz, “Eğer vatandaşlarımızın gönüllerine dokunabilmiş ve hayır dualarını da alabilmiş isek bizim için en önemli şeydir. Hasankeyf ilçesinde yürütülen altyapı ve üstyapı hizmetleri, tarihi eserlerin taşınması ve diğer hizmetlerinin tamamlanması ile birlikte, Hasankeyf ilçesi Türkiye’nin önemli turistik ilçelerinden bir tanesi olacaktır.  Hasankeyf ve Batman sevdamız hep devam edecektir” diye konuştu.
 
 
Daha sonra Hasankeyf çarşı esnafını ziyaret eden Vali Deniz, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, vedalaştı. 
BEŞİRİ İLÇESİ VEDA ZİYARETİ 
Daha sonra Beşiri ilçesine geçen Vali Deniz, İlçe Kaymakamlığını ve kamu kurumlarına veda ziyaretinde bulundu. 
İlçe Kaymakamı Mustafa Maslak ve kamu kurum yöneticileri ile bir araya gelen Vali Deniz, kendileri ile bir süre sohbet ederek, vedalaştı. 
İlçe halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, terörle mücadelede halkın desteğinin önemli olduğunu vurgulayarak, ilimizde sağlanan huzur ortamına sahip çıkmaları konusunda gerekli iradeyi göstermelerini istedi. 
Daha sonra İlçe Emniyet Amirliğine geçmiş olsun ziyaretinden bulunan Vali Deniz, Yarımtaş köyünde güvenlik güçlerimizin bölücü terör örgütüne yönelik  yapmış olduğu operasyon sırasında yaralanan polis memurunun mesai arkadaşlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 
Vali Deniz, İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan askerlerle vedalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı. 
Kamu kurum yöneticileri ve vatandaşlar ise Vali Deniz’e, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, yeni görev yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulundular. MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *