Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, 15 Nisan Pazar günü Otogar yanındaki alanda yapılacak 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' etkinliği münasebetiyle küçük kız çocuklarıyla beraber başta esnaf olmak üzere halka ve hastanelerde yatan hasta ve hasta yakınlarına gül dağıttı. Gül dağıtan platform yetkilileri halkı etkinliğe davet etti.

Gül dağıtımından önce kısa bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlerinden Nurettin Teymur, pazar günü saat 13.30'da 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' etkinliği düzenleyeceklerini hatırlattı.

Teymur, ' 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' temasıyla bu pazar günü otogar yanı mevlit alanında saat 13.30'da düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm halkımız davetlidir. Yaşlı-genç, bayan-erkek ve çocuklarımızla alana gelip rahmet pınarından kana kana içmenizi tavsiye ediyorum. Taleal Bedru Aleyna nidaları, Medine şehri olan Batman'dan muhacire Ensar olan Batmanlıların dilinden göklere yükselecek inşallah.' diye konuştu.

Gül dağıtımı esnasında esnaf, halk, hastalar ve hasta yakınları ile hastane idarecileri, platform üyelerine ilgi göstererek, şimdiden 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' etkinliğine katılacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler. Haber Merkezi

Batman Petrolspor Liderlik İçin Sahada! Rakip Bucaspor Biletler Ücretsiz
Batman Petrolspor Liderlik İçin Sahada! Rakip Bucaspor Biletler Ücretsiz
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ