İlk Kitabın Heyecanını Yaşıyor

İlk kitabı "Hasır İzi"nin yayımlanmasının kendisi için büyük bir mutluluk ve heyecan olduğunu dile getiren Regayıp Baykara, uzun bir emeğin ardından eserini okuyucuyla buluşturmanın gururunu yaşadığını ifade etti. Kitabını editörümüze takdim eden Baykara, ilk eserinin gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Genç Yazar Regayıp Baykara'nın İlk Kitabı Hasır İzi Okuyucuyla Buluştu

Gençlere Manevi Bir Rehber Olmayı Amaçlıyor

Eserinde manevi değerlere dikkat çektiğini söyleyen Baykara, özellikle gençlerin günümüzde çeşitli sorunlarla karşı karşıya kaldığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: "Ne yazık ki gençlerimiz manevi olarak ciddi bir savrulma yaşıyor. Kitabımda manevi değerler, ibadet bilinci, nefis terbiyesi, dünyaya kapılmamak ve ahiret bilinci gibi konulara yoğunlaştım. Okuyuculara, özellikle de gençlere faydalı olmasını umut ediyorum."

Beka Yayınları tarafından yayımlanan "Hasır İzi", manevi gelişim ve kişisel muhasebe üzerine kaleme alınan içeriğiyle okurların beğenisine sunuldu. Genç yazar Regayıp Baykara, kitabının okuyucuların hayatına dokunmasını ve özellikle gençlerin manevi dünyalarına ışık tutmasını temenni etti.

Batman Üniversitesi’nde Personel Alımı İçin Mülakata Girecekler Belli Oldu
Batman Üniversitesi’nde Personel Alımı İçin Mülakata Girecekler Belli Oldu
İçeriği Görüntüle

Genç Yazar Regayıp Baykara'nın İlk Kitabı Hasır İzi Okuyucuyla Buluştu (2)

Muhabir: ŞEVKİ ASLAN