Yıllardır Siyonist işgal rejimi tarafından katliam ve yıkımın devam ettiği Gazze için Rehber TV ekranlarında yapılan yardım programında Batmanlı dondurma markası Baniddo Dondurmaları tarafından 3 milyon TL bağış yapıldı. Daha önce de benzer yardımlar yapan firmanın bu bağışı, takdir topladı.
Umut Kervanı Derneği’nin organize ettiği yardım programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Baniddo Dondurmaları sahibi Yahya Ezer, ailesi adına 3 milyon TL bağışta bulundu.
Konuyla ilgili Baniddo Dondurmaları’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “Ezer ailesi olarak Gazze’ye 3 milyon TL bağışta bulunduk. Bu sadece bir yardım değil, bir insanlık görevidir. Zulme karşı sesimiz, mazluma yoldaşlığımız daim olsun. Filistin halkının yanındayız. “Kim bir canı kurtarırsa, bütün insanlığı kurtarmış gibi olur.” (Maide Suresi, 32)” ifadeleri kullanıldı.




