Geleceğin Batman’ı Rayına Oturuyor: Hem Bulvar Hem BATRAY İçin Çalışmalar Başladı!
Geleceğin Batman’ı Rayına Oturuyor: Hem Bulvar Hem BATRAY İçin Çalışmalar Başladı!
İçeriği Görüntüle

Altı ildeki eczane teknisyenleri Doğu ve Güneydoğu Eczane Teknisyenleri Federasyonu adı altında birleşti. Batman, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ ve Siirt’teki eczane teknisyenleri bu oluşum kapsamında faaliyetlerini yürütecekler.


Doğu ve Güneydoğu Eczane Teknisyenleri Federasyonu adına yapılan açıklamada “Meslektaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek bölge şehirlerimizdeki Teknisyenlerimiz arasında köprü görevi görmek ve derneklerimizi bir araya getirip daha güçlü bir oluşum olmak adına Batman, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ ve Siirt derneğimiz ile oluşturduğumuz birlikteliği bugün resmileştirdik. 29.05.2024 tarihi itibariyle Doğu ve Güneydoğu Eczane Teknisyenleri Federasyonu kurulmuştur. Tüm meslektaşlarıma ve camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” denildi.

Doğu ve Güneydoğu Eczane Teknisyenleri Federasyonu yönetim kurulu şu şekilde belirlendi.


Abdullah Ekin: Federasyon Yönetim Kurulu Başkanı, Abdullah Ekin Başkan (Batman Temsilcisi), Mehmet İhsan Sansar Başkan Yrd. (Diyarbakır Temsilcisi), Erdoğan Gültekin Genel Sekreter (Malatya Temsilcisi), Murat Kılıç Sayman (Elazığ Temsilcisi ), Mahmut Çepiş Yön. Kur. Üyesi (Şanlıurfa Temsilcisi), Hüseyin Yıldız Yön. Kur. Üyesi (Siirt Temsilcisi) MURAT ORHAN

Muhabir: Editör