Kaza sonucu yol kısa süreliğine araç trafiğine kapandı. Olay yerine hemen trafik polisleri ve çekici aracı sevk edildi.

Sürücüsü öğrenilemeyen 02 ACL 317 plakalı araç orta refüje çıkarak asılı kaldı. Çıktığı yerde hareket edemeyen araç için çekici çağrıldı.


Trafik Polisi Müdahale Etti

Kaza sonrası trafik polisleri olay yerine gelerek trafiği yönlendirerek güvenliği sağladı. Çekici yardımıyla kaza yapan araç bulunduğu yerden kaldırıldı. Trafiğin normal akışına dönebilmesi için polis ekipleri hızlı ve koordineli bir şekilde çalıştı.

DSİ’den Batman’da Boğulma Tehlikesine Karşı Kritik Uyarı
DSİ’den Batman’da Boğulma Tehlikesine Karşı Kritik Uyarı
İçeriği Görüntüle


Kazada Yaralanan Olmadı

Kazada yaralanan olmadı. Sürücü, kazayı yara almadan atlattı ve yol kısa süre içinde yeniden trafiğe açıldı. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli ve kontrollü olmaları gerektiği bir kez daha hatırlatıldı. MUSTAFA KAYNAK

Muhabir: Editör Gümüş