Diyarbakır-Batman Karayolu üzerinde bulunan Sürücü Akademisi kavşağında meydana gelen trafik kazasında maddi hasar oluştu. Seyir halindeyken yapılan ani manevra, lüks bir otomobilin bariyerlere saplanmasına neden oldu.

Kavşakta Ani Manevra Kazayı Getirdi
Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır-Batman Karayolu’nun en işlek noktalarından biri olan Diktepe mevkiindeki Sürücü Akademisi kavşağında yaşandı. Sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen beyaz renkli lüks otomobil, iddiaya göre kavşak girişinde yapılan ani bir manevra sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarındaki demir bariyerlere şiddetli bir şekilde çarparak durabildi.
Yaralanan Olmaması Sevindirdi
Kazanın ardından bölgeye trafik ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kısmında büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, araç içerisinde bulunanların kazayı yara almadan atlatması teselli kaynağı oldu. Kaza nedeniyle Diyarbakır-Batman Karayolu’nda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin ve hasarlı aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından ulaşım tamamen normale döndü.



