Alıçlı Mesire alanında yapılan bakım, onarım ve çevre temizliğine, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör ve kurum amirleri de katılım gösterdi.

Geleceğin Batman’ı Rayına Oturuyor: Hem Bulvar Hem BATRAY İçin Çalışmalar Başladı!
Geleceğin Batman’ı Rayına Oturuyor: Hem Bulvar Hem BATRAY İçin Çalışmalar Başladı!
İçeriği Görüntüle

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, ‘’biz mesire alanımız için gerekli düzenlemeleri elimizden geldiğince yaptık. İlerleyen günlerde alanımızı da ağaçlandıracağız. Bugün de belediye personeli, jandarma personeli, korucularımız, kamu kurumlarında çalışan personellimiz ve daire amirlerimiz ile alanda çevre temizliğini hep beraber yaptık. dedi.

Kaymakam Güngör açıklamasının devamında, “bundan sonra bu alanı korumak, kollamak ve temiz tutmak için tüm halkımıza sorumluluklar düşüyor.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Güngör açıklamasının sonunda, “yapılan bu çalışmada emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. MURAT ORHAN

Muhabir: Editör