YAPICIOĞLU'NDAN BATMAN ESNAFINI ZİYARET
Parti çalışmaları kapsamında ilimizde bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, dün ikindi vakti Eski Hal camisinde namaz kıldıktan sonra bir grup partiliyle birlikte Eski Hal esnafını ziyaret ederek sıkıntılarına kulak verdi. Halkın teveccüh gösterdiği Yapıcıoğlu, merak edilen sorulara da cevap verdi.
Ziyaretlerde esnafın işsizlikten yakındığı görülürken Yapıcıoğlu, var olan ekonomik problemlerin aşılması için gereken tüm adımların alınması gerektiğini ifade etti.
Esnaf ziyareti sonrası programı takip eden basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Yapıcıoğlu, bölge esnafının ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. Yapıcıoğlu, 'Bölgede var olan işsizlik, Türkiye ortalamasının aşağı yukarı iki katıdır. İşsizliğe mutlaka çözüm bulunması gerekir. İşsizliğe çözüm bulunur ve bölgede yaşayan insanlarımız iş sahibi olurlarsa elbette ki bu durum esnafımıza da yansıyacak ve daha iyi bir imkana da kavuşmuş olacaklardır. İnşallah bunun takipçisi olacağız.' Dedi.
BÖLGE İNSANI BOMBALARIN SUSMASINI İSTİYOR
Çatışmalı ortamın artık son bulması gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, 'Çukur siyasetinden yorulan bölge insanı bombaların susmasını istiyor. İnsanlarımız huzur istiyor. Esnaf ziyaretlerimiz sonrası şu izlenimi edindik: Çukur ve barikat siyasetinden yorulan, vahşet ve huzursuzluk ortamından sıkılan esnaf huzurun bir an önce gelmesini sitiyor. Huzur gelirse arkasından işlerin de düzeleceğini söylüyorlar.' Dedi. Mehmet Emin Uraz





