İş Geliştirme Desteğinde Yeni Dönem

Başkan Çiftçi, ziyarette yaptığı açıklamada KOSGEB Girişimci Destek Programı kapsamında yürütülen İş Geliştirme Desteği için 2025 yılının üçüncü başvuru döneminin başladığını duyurdu.

“İşini geliştirmek ve ileriye taşımak isteyen esnaflarımız için bu program önemli bir fırsat sunmaktadır. Başvurular 1-31 Ekim tarihleri arasında kosgeb.gov.tr üzerinden yapılabilecektir” dedi.

Başvurular İçin Danışma Noktası

Çiftçi, başvuru süreciyle ilgili bilgi almak isteyen esnaf ve sanatkârların, Kültür Mahallesi Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası’nda hizmet veren KOSGEB İl Müdürlüğü’ne müracaat edebileceğini de hatırlattı.

40 Yıllık Eğitimciden Mesleki Eğitime Işık Tutan Eser
40 Yıllık Eğitimciden Mesleki Eğitime Işık Tutan Eser
İçeriği Görüntüle

Amaç: Esnafın Gücünü Artırmak

Ziyarette, esnaf ve sanatkârların ekonomik gücünü artırmaya yönelik yapılabilecek ortak çalışmalar da ele alındı. Çiftçi, BESO olarak üyelerinin her zaman yanında olduklarını ve gelişimlerine katkı sağlayacak projeleri destekleyeceklerini vurguladı.

Kaynak: ŞEVKİ ASLAN