Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Ayrancı (Derakira) köyünde, Peygamber Sevdalıları tarafından yürütülen “Hayat Namazla Güzeldir” programının final etkinliği düzenlendi.

6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen etkinlikte, namazın hayatın merkezindeki yerine dikkat çekilirken, özellikle çocuk ve gençlerin namaz alışkanlığı kazanmasının önemi vurgulandı.

Çocuk ve Gençlere Namaz Bilinci Aşılanması Amaçlandı
Peygamber Sevdalıları tarafından düzenlenen “Hayat Namazla Güzeldir” programıyla çocukların ve gençlerin namaza teşvik edilmesi, ibadet bilincinin güçlendirilmesi ve namazın günlük hayatın bir parçası haline getirilmesine katkı sunulması amaçlandı.

Program boyunca gerçekleştirilen çalışmaların ardından final etkinliği Ayrancı (Derakira) köyünde yapıldı.
Ayrancı Köyü’nde Gerçekleştirildi
Köyde düzenlenen final programında katılımcılar bir araya gelirken, etkinlik kapsamında namazın önemi ve çocukların dini değerlerle yetişmesinin gerekliliğine yönelik mesajlar verildi.

Ailelerin de çocuklarının ibadet eğitiminde önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekilen etkinlikte, namaz konusunda çocuklara destek olunmasının önemi öne çıktı.

Programın Ardından Teşekkür Mesajı
Peygamber Sevdalıları tarafından düzenlenen etkinlikle, “Hayat Namazla Güzeldir” programının finali Beşiri Ayrancı (Derakira) köyünde gerçekleştirilmiş oldu.

Etkinlik, katılımcıların bir araya gelmesinin ardından sona erdi.



