Belde Mahallesi NATO sahasına sınır olan, İbrahim Hakkı Caddesi ile Sosin Caddesinin kesiştiği bölümün iç kesimlerinde toprak kayması riskine karşı söz konusu alanda tıraşlamaya gidildi.

Örmegözü Köyü Yolunda Çift Taraflı Trafik Kazası: 3 Yaralı
Örmegözü Köyü Yolunda Çift Taraflı Trafik Kazası: 3 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Son zamanlarda yağış durumunun artması ile yumuşak bir zemine ulaşan bölgede, toprak kaymasının önüne geçmek ve olası olumsuz bir duruma karşı önlem almak amacıyla belediye ekiplerimizce ek tedbirler alındı.

Toprağın yumuşaması üzerine çevredeki konutlara zarar verme olasılığına karışı çevre sakinlerinin şikayet ve önlem talebini değerlendiren ekiplerimiz NATO’ya sınır bulunan alanda zemin sağlamlaştırma çalışması için uzun süre çaba gösterdi.

Belediye ekiplerinin, yapılan şikayet ve talebi anında karşılamak için harekete geçmesi değerlendiren çevre sakinleri, belediye ekiplerinin anında gelmesinden ve taleplerinin gecikmeksizin karşılamasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. AHMET KÖLGE

|

Muhabir: Editör