İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN; yapım, onarım ve güçlendirme çalışmaları devam eden okul binalarını ziyaret etti.

Kozluk’ta Kaymakam ve Müdürlerden Köy ve Ev Ziyaretleri
Kozluk’ta Kaymakam ve Müdürlerden Köy ve Ev Ziyaretleri
İçeriği Görüntüle

İl Müdürü KURTARAN, ilk olarak İlimiz Belde Mahallesinde Hayırsever Sadık OKÇU tarafından Annesi Merhume Halime OKÇU adına yapılan 6 derslikli Anaokulunu ziyaret ederek yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KURTARAN, daha sonra Belde Mahallesinde yapımı devam eden 8 derslikli Özel Eğitim Anaokulu, 12 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu ve 16 derslikli Ortaokul inşaatlarını inceledi.

Son olarak Kültür İlkokulu ve Kültür Ortaokulunda devam eden güçlendirme ve tadilat çalışmalarını inceleyen İl Müdürü KURTARAN, çalışmaların yeni eğitim-öğretim yılına yetişmesi konusunda yetkililere talimat verdi. VEYSİ GÜLTEKİN

Muhabir: Editör