Aile Defalarca Aksa Doğalgaz’ı Aradı
Kardaş ailesi, 9 gündür doğalgaz açma işlemleri için defalarca Aksa Doğalgaz’ı aradıklarını ancak her seferinde “işlemleriniz tamamlandı” cevabıyla karşılaştıklarını söyledi. Buna rağmen evlerinde hâlâ doğalgaz kullanılmadığını belirten aile, sürekli oyalandıklarını dile getirdi.
Mesajlarda “İşlem Tamamlandı” Deniyor
Ailenin aktardığına göre, Aksa Doğalgaz tarafından gönderilen bilgilendirme mesajlarında doğalgaz açma işlemlerinin tamamlandığı belirtiliyor. Ancak pratikte evde hâlâ gaz bulunmadığı için mağduriyet sürüyor.

25 Ağustos’ta Açılacaktı, Hâlâ Açılmadı
Abir Boncuk Kardaş’ın evine doğalgazın 25 Ağustos’ta bağlanacağı bildirildi. Ancak aradan günler geçmesine rağmen herhangi bir işlem yapılmadı. Aile, 2 Eylül itibarıyla hâlâ gaz açma işleminin yapılmadığını vurguladı.
“Yaşlı Kadını Daha Fazla Mağdur Etmeyin” Çağrısı
Aile, yaşlı bir kadının mağdur edilmesine tepki gösterdi. “Tüm işlemlerimizi zamanında yaptık, ödemelerimizi yaptık. Buna rağmen evimizde gaz yok. Annemiz günlerdir mağdur” diyerek sorunun çözülmesini istedi.

Yetkililerden Çözüm Bekleniyor
Seyitler Mahallesi’nde yaşanan bu durumun başka vatandaşların başına da gelebileceğini belirten aile, Aksa Doğalgaz yetkililerinin bir an önce harekete geçmesini talep etti. Batmanlı vatandaşlar da benzer sorunların yaşanmaması için doğalgaz açma işlemlerinde daha hızlı ve şeffaf bir süreç yürütülmesi gerektiğini ifade etti.





