Seyitler ve Çamlıbel’de Yıkım Başladı

Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Seyitler Mahallesi 3062 Sokak ile Çamlıbel Caddesi üzerinde bulunan tek ve iki katlı ruhsatsız yapıların yıkımına başladı. Alınan karar doğrultusunda, bölgede imar mevzuatına aykırı olduğu tespit edilen tüm kaçak yapılar tek tek kaldırılıyor.

“Tüm Kaçak Yapılar Tereddütsüz Yıkılacak”

Batman Belediyesi yetkilileri, alınan yıkım kararlarının ardından kent genelinde tespit edilen tüm ruhsatsız yapıların tereddütsüz bir şekilde yıkılacağını vurguladı. Kaçak yapılaşmanın önüne geçmek ve düzenli kentleşmeyi sağlamak amacıyla çalışmaların taviz verilmeden sürdürüldüğü belirtildi.

Ekipler 7/24 Sahada

Batman’da Gönüllülük Buluşması: Vali Ekrem Canalp Damla Gönüllülerini Ağırladı
Batman’da Gönüllülük Buluşması: Vali Ekrem Canalp Damla Gönüllülerini Ağırladı
İçeriği Görüntüle

Sürekli denetim halinde olan belediye ekiplerinin mahalle mahalle, sokak sokak 7/24 esaslı sahada çalışma yürüttüğü ifade edildi. Yetkililer, vatandaşlardan gelen ihbarların anında değerlendirileceğini ve kaçak yapılaşmayla mücadelede toplumun desteğinin büyük önem taşıdığını dile getirdi.

“Taviz Yok” Mesajı

Batman Belediyesi, çarpık kentleşmeye neden olan kişi ve yapılarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini açıkladı. Kentin geleceğini olumsuz etkileyen imar kirliliğine karşı hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğinin altı çizildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ