Batman Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler, toplumsal duyarlılığa dikkat çeken örnek bir girişimde bulundu. İdeal Gençlik Topluluğu öncülüğünde bir araya gelen öğrenciler, üniversite yönetimine sundukları dilekçeyle kantinlerde boykot kapsamındaki ürünlerin satışının durdurulmasını talep etti.

Batman Üniversitesi Öğrencilerinden Kantinlerde Boykot Ürünlerine Karşı Dilekçe (1)

Topluluk üyeleri, bu girişimin sadece tüketim alışkanlıklarına değil, aynı zamanda toplumsal vicdana da bir çağrı olduğunu belirtti. Kampüslerde farkındalık oluşturmak istediklerini ifade eden öğrenciler, “Üniversite, sadece akademik bilginin değil, aynı zamanda ahlaki ve toplumsal bilincin de geliştiği yerdir. Biz öğrenciler olarak bu sorumluluğumuzun farkındayız” dediler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Batman Dahil Birçok İlde Sürekli İşçi Alımı Yapacak! Başvurular Başladı!
Gençlik ve Spor Bakanlığı Batman Dahil Birçok İlde Sürekli İşçi Alımı Yapacak! Başvurular Başladı!
İçeriği Görüntüle

İdeal Gençlik Topluluğu adına yapılan açıklamada, “Kantinlerde boykot ürünlerinin satışına son verilmesini istiyoruz. Üniversite yönetimimizin de bu konuda duyarlılık göstereceğine inanıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Üniversite yönetiminin, öğrenciler tarafından sunulan dilekçeyi değerlendirmeye aldığı ve gerekli incelemeleri başlatacağı öğrenildi.

Batman Üniversitesi Öğrencilerinden Kantinlerde Boykot Ürünlerine Karşı Dilekçe (2)

Kaynak: ŞEVKİ ASLAN