Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı, İl Özel İdare Genel Sekreteri, DSİ Ilısu Barajı 16. Bölge Müdürü, kamu kurum yöneticileri, Oda Başkanları, iş adamları ve esnaflar katıldı.

Tanıtım günleriyle ilgili yapılacak ön hazırlık çalışmaların görüşüldüğü toplantının açılış konuşmasını yapan Vali, Batman’ın tarihi dokusu, doğası ve kültürel zenginliği ile bölgenin en önemli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu tanıtım günleriyle, Batman’ın huzurlu, güvenli modern ve büyük bir şehir olduğunu herkese duyuralım. Tanıtım günlerimizin amacına ulaşabilmesi için kamu kurumlarımız ve tüm paydaşlarımızın el birliği ile çalışması gerekiyor. Bu vesile ile 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında, İstanbul’da yaşayan herkesi, bu tanıtım etkinliğimize davet ediyorum ” dedi.

Son iki haftada FETÖ’ye yönelik operasyonlarda 76 şüpheli yakalandı
Son iki haftada FETÖ’ye yönelik operasyonlarda 76 şüpheli yakalandı
İçeriği Görüntüle

Konuşmaların ardında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenecek tanıtım günlerinde yapılacak çalışmalara ilişkin bilgilendirme sunumu yapıldı. M. TAHİR AKGÜL

Muhabir: Editör