Şirket ortaklarının katılımıyla Batman Park AVM’de düzenlenen genel kurulda, gündemdeki maddeler oylanarak karara bağlandı. Toplantı sonucunda yapılan oylama ile mevcut yönetim kurulunun görevine devam etmesi yönünde karar çıktı. Ortakların oylarıyla belirlenen yeni dönemde yönetim kadrosunda değişiklik yapılmadı.

Mevcut Yönetimle Devam Kararı

Genel kurulda yapılan seçimler neticesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden Ahmet Şükrü Deniz getirildi. Yönetim kurulu üyelikleri ise Bedri Borak, Abdullah Akif Gür, Cemal Benice ve Ahmet Erkul’dan oluştu.

Seçimin ardından yönetim kurulu, şirketin mevcut durumu ve gelecek dönem planlamaları hakkında ortaklara bilgilendirmede bulundu. Çok ortaklı bir yapıya sahip olan şirketin mali tabloları ve idari faaliyetleri genel kurulun bilgisine sunuldu.

GES’ten Sonra Gündem: Konut Projeleri

Hayvanat Bahçesi’nden Macera Parkına Bölgenin Yeni Eğlence Üssü Olacak
Hayvanat Bahçesi’nden Macera Parkına Bölgenin Yeni Eğlence Üssü Olacak
İçeriği Görüntüle

Toplantının önemli gündem maddelerinden birini şirketin yeni yatırım hedefleri oluşturdu. Daha önce Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımı yapan şirketin, yeni dönemde konut sektörüyle ilgili projeler geliştirdiği açıklandı. Yönetim tarafından hazırlanan konut projelerinin detayları ortaklarla paylaşıldı.

Muhabir: Batman Rehber