Yarın (25 Mart Çarşamba) saat 16.00'da Batman Stadyumu'nda oynanacak şampiyonluk derbisi öncesi nefesler tutulmuşken, rakip Şanlıurfaspor cephesinden kafa karıştıran bir açıklama geldi. Lider Batman Petrolspor'un ezici taraftar baskısı ve galibiyet serisi öncesi Şanlıurfaspor, iki oyuncusunun sakatlandığını ve Batman kafilesinde yer almayacağını duyurdu.

Salonda Nasıl Sakatlandılar? Taraftardan Haklı Şüphe!

Şanlıurfaspor cephesinden yapılan resmi açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Sinan Kurumuş ve Berke Kılıç, antrenmanda yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle yarın oynayacağımız Batman Petrolspor maçında forma giyemeyeceklerdir. Tedavilerine başlanmıştır" denildi.

Ancak bu açıklama Batmanlı futbolseverler ve spor kamuoyu tarafından inandırıcı bulunmadı. Şanlıurfaspor'un Batman maçı hazırlıkları kapsamında tam bir haftadır sadece salon çalışması (fitness vb.) yaptığı biliniyor. Hal böyleyken, kapalı salonda yapılan düz idmanlarda iki oyuncunun birden derbiye çıkamayacak kadar sakatlanması, akıllara "Taktik bir sakatlık mı?” sorusunu getirdi.

Vedat Bora da Sakat

Şanlıurfaspor'dan yapılan son açıklamada Vedat Bora'nın da sakatlığı yüzünden 3 hafta oynayamayacağı belirtildi.

Lider Batman Sahada Konuşacak!

Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Nasıl Canlı İzleyebilirim?
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Nasıl Canlı İzleyebilirim?
İçeriği Görüntüle

Rakip takımın Teknik Direktörü Taner Taşkın'ın, forvet Sinan Kurumuş'un yokluğunda asıl planı olan Berk İsmail Ünsal'ı sahaya sürmesi bekleniyor. Sakatlandığı açıklanan Berke Kılıç'ın ise halihazırda yedek oyuncu olması, Şanlıurfaspor'un aslında kadro yapısında büyük bir fire vermediğini gösteriyor.

Kaynak: ŞEVKİ ASLAN