Batman Vali Yardımcısı Ömer Sevgili, İl Müftüsü Ahmet Durmuş, İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay ve Şube Müdürü Ahmet Kalkan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş’u makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.
Kentin Din Hizmetleri ve Eğitim Projeleri Ele Alındı Ankara’da gerçekleşen ziyarette, Batman genelinde yürütülen yaygın din eğitimi hizmetleri, gençlik projeleri ve il genelindeki müftülük faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Görüşmede ayrıca din hizmetlerinin daha etkin, verimli ve kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılması, yürütülen projelerin niteliğinin artırılması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik istişareler yapıldı.
Müftü Durmuş’tan Teşekkür Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, Batman’daki hizmet ve yatırımlara sundukları destek ile nazik kabullerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş’a teşekkürlerini iletti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.



