Çetiz ve heyetten Midyat’ta fabrika ziyareti
HAKSİAD Batman İl Başkanı Cemal Çetiz, dernek heyetiyle birlikte Midyat’ta bulunan kablo fabrikasını ziyaret etti. Fabrika gezisi kapsamında üretim bölümleri incelendi ve çalışmalara dair bilgiler alındı.
Genel Başkan Turgut’tan yatırımlara dair değerlendirme
Ziyarette, HAKSİAD Genel Başkanı Vedat Turgut ve heyetin diğer üyeleri de yer aldı. Başkan Turgut, fabrikanın teknoloji ve kapasite artırımı için aldığı yatırım kararının kendilerini memnun ettiğini belirtti.
Turgut, “Üyelerimizin bu tür kararlı adımları, bölgemizin ve ülkemiz ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
“Üreten ve yatırım yapan tüm üyelerimizin yanındayız”
Ziyaret kapsamında yapılan değerlendirmede, üreten ve yatırım yapan tüm üyelere destek verildiği bir kez daha vurgulandı. “Üreten, yatırım yapan tüm üyelerimizin yanındayız” denilerek fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.





