Michael Jackson Kılığında Trafoya Giren Kaçak Elektrikçiler Kamerada!
Michael Jackson Kılığında Trafoya Giren Kaçak Elektrikçiler Kamerada!
İçeriği Görüntüle

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (GENÇASKON) Batman Şubesi, şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla kamu kurumları ve genç girişimcileri bir araya getiren önemli bir kahvaltı programına ev sahipliği yaptı. SGK, İŞKUR ve KOSGEB'in il temsilcileriyle gerçekleşen buluşmada, gençlerin kamu desteklerinden daha etkin faydalanması hedeflendi.

Genç Girişimciliğe Tam Destek Mesajı

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan GENÇASKON Batman Şube Başkanı Bilal Çağlayan, bu tür toplantıların gençlerin kamu desteklerine erişimi açısından kritik önem taşıdığını belirtti. Çağlayan, "Batman'ın kalkınmasında gençlerin daha fazla söz sahibi olmasını istiyoruz. Bu amaçla girişimciliği teşvik edecek, kamu-kurum iş birliğini pekiştirecek adımlar atmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Kurum Müdürlerinden Detaylı Bilgilendirme

Kahvaltı programına katılan SGK İl Müdürü Naif Gümüş, İŞKUR İl Müdürü Kaya İlhan Çetinkaya ve KOSGEB Uzmanı Umut Erdoğan, kurumlarının sunduğu teşvik ve destek programları hakkında genç girişimcilere detaylı bilgiler verdi. Kamu temsilcileri, GENÇASKON üyelerinin projelerine açık olduklarını ve gençlerle daha güçlü bir iletişim kurma arzusunda olduklarını dile getirdiler.

Oldukça samimi ve yapıcı bir atmosferde geçen buluşmada, kamu ve özel sektör arasında sürdürülebilir iş birliklerinin önemi vurgulandı. Katılımcılar, Batman'ın ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak projelerde ortak hareket etme iradesini ortaya koydular.

Toplantı sonunda kurum müdürlerine plaket takdim edilirken, karşılıklı iyi dilekler ve iş birliği mesajlarıyla program sona erdi. GENÇASKON yönetimi, benzer buluşmaları düzenli aralıklarla sürdüreceklerini ve Batman'da genç girişimcilik kültürünü geliştirmeye yönelik çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: MUSTAFA KAYNAK