Batı Şeria ve Kudüs'te Filistinlilere yönelik baskın ve saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejiminin, en az 10 Filistinliyi daha alıkoyduğu belirtildi.

Yetimler Vakfı'ndan Batman'da 100 Yetim Çocuğa Bayramlık Desteği Yetimler Vakfı'ndan Batman'da 100 Yetim Çocuğa Bayramlık Desteği

Filistin Esirler Cemiyetinden yapılan yazılı açıklamada, siyonist rejimin, Beytullahim, El Halil, Cenin, Selfit ve Eriha kentlerinde evlere baskınlar düzenlediği ifade edildi.

İşgalcilerin düzenlediği baskınlarda aralarında daha önce serbest bırakılanların da bulunduğu 10 Filistinliyi daha alıkoyduğu aktarıldı.

Esirler ve Eski Esirlerle İlişkiler Komisyonu ile Filistinli Esirler Kulübü, siyonist rejimin 7 Ekim'den bu yana esir aldığı Filistinlilerin sayısının 9 bin 760'a ulaştığını duyurdu.

Kaynak: (İLKHA)