Batman Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde başarıyı artıran okul müdürlerini ödüllendirdi. İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer öncülüğünde düzenlenen törene, AR-GE biriminden sorumlu Müdür Yardımcısı Hüsamettin Akın, şube müdürleri ve okul yöneticileri katıldı.

Toplantılar sırasında, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde başarılı olan okul müdürlerine plaketleri takdim edildi. İl Millî Eğitim Müdürü Ciğer, müdürlerin özverili çalışmalarına dikkat çekerek, “Eğitimde başarı ekip işi; sizlerin gayreti, öğrencilerimizin geleceğine büyük katkı sağlıyor” dedi.

Plaket töreni, Batman’daki okul yöneticilerinin motivasyonunu artırmayı ve eğitimde kaliteyi yükseltmeyi amaçlayan Eğitimde Başarıyı Artırma Programı (EBAP) kapsamında gerçekleştirildi. Program, okulların kurumsal temsilini güçlendirmeyi ve akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda başarı ivmesini artırmayı hedefliyor.

Kaynak: ŞEVKİ ASLAN