Planlı kesinti programına göre özellikle Amasra, Kurucaşile, Merkez ve Ulus ilçelerinde farklı saat aralıklarında elektrik verilemeyecek. Çalışmaların büyük bölümünün 17 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı.
Amasra ilçesinde Acarlar, Akkonak, Cumayanı, Çakrazova, Esenler, Göçkündemirci ve Yahyayazıcılar başta olmak üzere çok sayıda mahalle ve köy kesintiden etkilenecek. Kurucaşile’de ise Dizlermezeci, Elvanlar, Karaman, Meydan, Paşalılar ve Sarıderesi bölgelerinde gün boyu planlı enerji kesintileri uygulanacak.
Bartın Merkez’de farklı tarihlerde planlanan çalışmalar kapsamında Demirciler, Büyükkızılkum, Çakırkadı, Sülek ve çevre bölgelerde belirli saatler arasında elektrik hizmeti durdurulacak. Ulus ilçesinde ise Abdipaşa ve İnceçam çevresinde bakım çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi yaşanacağı bildirildi.
Yetkililer, vatandaşların kesinti saatleri öncesinde gerekli hazırlıkları yapmalarını ve elektrikli cihazlarını koruma amacıyla ted





