Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 18 Aralık 2025 Perşembe günü Batman Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek önemli bir etkinliğe katılacak. Bakan Şimşek, Üniversitenin ev sahipliğinde “Küresel Meydan Okumalar ve Türkiye” başlığıyla bir konferans verecek.

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Zehir tacirleri terör örgütleri kadar tehlikelidir
HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Zehir tacirleri terör örgütleri kadar tehlikelidir
İçeriği Görüntüle

Program Detayları

  • Tarih: 18 Aralık 2025 Perşembe
  • Saat: 14.00
  • Yer: Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

Konferansın Odak Noktası

Konferansta hem ulusal hem de küresel ölçekte yaşanan güncel ekonomik gelişmeler ve konjonktürel durum detaylıca ele alınacak. Bakan Şimşek’in sunumunda, Türkiye'nin küresel gelişmeler karşısındaki konumu ile birlikte ülkenin geleceğe yönelik ekonomik ve yapısal perspektifleri değerlendirilecek.

Fahri Doktora Unvanı Takdim Edilecek

Program kapsamında heyecan verici bir gelişme daha yaşanacak. Batman Üniversitesi, ülkenin ekonomik gelişimine ve kamu maliyesine sunduğu kritik katkılar nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e bir törenle Fahri Doktora unvanı takdim etmeyi planlıyor.

Bakan Şimşek'in memleketi olan Batman'daki bu programın hem akademik çevreler hem de bölge halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Kaynak: HABER BÜLTENİ