Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Turgut ve Selman Uruk, yeni yayın yılına giren Gazetemize tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Demir ve beraberindekiler Gazetemizin Yazı İşleri Müdürleri Mehmet Salih Özcan ile Sadullah Aydın tarafından karşılandılar.

Yerel basının sorunlarının konuşulduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Demir, yerel gazetelerin önemli bir misyon üstlendiklerini söyledi.

Batman'da Ramazan’da Trafik Denetimleri Sıkılaştırıldı Batman'da Ramazan’da Trafik Denetimleri Sıkılaştırıldı

Batman Rehber Gazetesinin yayın yılına başladığı ilk günden beri cesur, dürüst ve halkın yararına olacak bir yayın politikası benimsediğini söyleyen Demir, bu yayın politikasının sürdürülmesi temennisinde bulundu.

MUHARREM KAYIK

Editör: Editör