Gümüşhane'de 3 Günlük Kesinti Alarmı! İlçelerde 8 Saatlik Bakım Mesaisi
Gümüşhane'de 3 Günlük Kesinti Alarmı! İlçelerde 8 Saatlik Bakım Mesaisi
İçeriği Görüntüle


İlimizde Covid-19 ile mücadelede yapılan aşılama çalışmaları ve Batman Aşı İnisiyatifi Grubunun aşılama konusunda yürüttükleri faaliyetler Vali Hulusi ŞAHİN başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı.
Toplantıda; topyekun aşı seferberliği kapsamında alınan kararların ivedilikle uygulanması, aşılama oranlarının artırılması için kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içerisinde çalışmaları, ayrıca işyerlerinde çalışıp aşısını tamamlamamış PCR testi zorunluluğu olan vatandaşlarımızın HES kodu ile denetimlerinin sıklaştırılması kararlaştırıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya: Vali Yardımcısı Kadir KILIÇ, İl sağlık Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İŞKUR Müdürü, SGK İl Müdürü, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü, BATSO Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı katıldı. M. EMİN URAZ

Muhabir: Editör