Parkların denetiminde, Başkan Vekili Aksoy'a Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın ile teknik birim müdürleri eşlik etti. Mahalleye park yapılması için verdiği talimatın ardından belediye ekiplerinin yoğun çalışması ile kısa süre içerisinde tamamlanan parkta mahalle sakinleriyle birlikte incelemelerde bulunan Aksoy, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.

Park yapımı konusunda yetkililerden bilgi alan Başkan Vekili Aksoy, parkı tamamlayarak kısa süre içerisinde mahallelinin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Batmanlıların yapılan hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu söyleyen Aksoy: 'Sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Sizler mutlu oldukça bizler daha çok çalışıyoruz' dedi.

'ÇOCUKLARIMIZ GÜVENLİ VE TEMİZ BİR ORTAMDA VAKİT GEÇİRECEK'

Batman Petrolspor'un Rakiplerinden Sevindirici Haber! Liderlik Yolu Açıldı
Batman Petrolspor'un Rakiplerinden Sevindirici Haber! Liderlik Yolu Açıldı
İçeriği Görüntüle

Park civarında bir tekstil atölyesine giderek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Aksoy, ardından belediye çalışmalarını yerinde takip etmek için Petrol Mahallesinden ayrıldı.

Aksoy'un talimatıyla Batman Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve art arda 4 ayrı parselden oluşan 5 dönümlük alana kurulan park projesi içerisinde, çocukların eğlenebilmesi için Temel Reis figürlü salıncak, 35 adet dekoratif elektrik aydınlatma direği, 14 adet dekoratif park lambası, 20 adet beton çöp kovası, 30 adet oturma bankı, 500 metrekare pergole, 150 adet değişik türden ağaç, çim ve otomatik sulama sistemine yer verildi.

Batman Belediyesi tarafından 2018 yılı içerisinde kent merkezinde 28 adet yeni park yapımına gidilirken, 2 park ise tadilattan geçirildi. RECEP FIRAT

Muhabir: Editör