56 ilin katılımıyla mera eğitim programı Bursa'da başladı
56 ilin katılımıyla mera eğitim programı Bursa'da başladı
İçeriği Görüntüle

AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Batman Valisi Hulusi Şahin, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde 3 fotoğraf için oy kullandı.
Vali, haber kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman’ın “İşitme engelli hastayla iletişim”, yaşam kategorisinde Mustafa Çiftçi’nin “Kısıtlamalar sonrası ilk Cuma”, spor kategorisinde ise Fecri Barlık, “Lastiklerden voleybol sahası” başlıklı fotoğraflarına oy verdi.
Vali Hulusi Şahin, Anadolu Ajansı muhabirlerinin her zamanki gibi çok çarpıcı ve etkileyici fotoğraflar çektiğini söyledi. Fotoğraflarda sanatsal yönün ağır bastığını ifade eden Şahin, birbirinden anlamlı ve etkileyici fotoğrafları seçmek için oy vermekte zorlandığını ifade etti. ŞEVKİ ASLAN

Muhabir: Editör