Uluslararası Esnaf Birliği Batman Şubesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Atatürk Bulvarı Tekin Plaza Kat:3’te gerçekleştirilen açılışa çok sayıda dernek, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve davetli katıldı.
Uluslararası Esnaf Birliği Batman Şubesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa çok sayıda dernek, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve davetli katılırken, Uluslararası Esnaf Birliği Genel Başkanı Mehmet Özdil de programa katıldı.
Açılış töreninde konuşan Genel Başkan Mehmet Özdil, Batman Şube Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi’yi girişiminden dolayı tebrik etti.
“Birlikte Daha da Büyüyeceğiz”
Batman’daki yapılanmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdil, küçük esnafın ekonomik açıdan güçlenmesi ve dayanışmanın artırılması amacıyla çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Özdil, Uluslararası Esnaf Birliği’nin 60 ilde ve 35 ülke ile eyalette teşkilatlanmasını tamamladığını belirterek, esnafın ortak alışveriş sistemleri ve imkanların paylaşılması yoluyla daha güçlü bir yapıya kavuşacağını ifade etti.
Özdil, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Öncelikle bu girişiminden dolayı Mehmet Sıddık Çiftçi Başkanımızı tebrik ediyorum. Batman’da çok mutlu oldum. Burada herkes samimi. Birleşeceğiz, birlikte olacağız. Birlikte alışveriş sistemleriyle ve imkanlarımızı birbirimizle paylaşmayla birlikte daha da büyüyeceğiz.”
Açılış Kurdele Kesimiyle Gerçekleştirildi
Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirilerek Uluslararası Esnaf Birliği Batman Şubesi’nin açılışı yapıldı.
Törenin ardından davetlilere tatlı ikramında bulunuldu. Yeni şubenin Batman’daki esnafın dayanışmasını güçlendirmesi ve işletmelerin farklı pazarlara açılmasına katkı sunması hedefleniyor.





